Om oss

Flexiblahem

- med kundens önskemål i fokus

Vi är en hus tillverkare som har en lång erfarenhet av att skapa unika och skräddarsydda lösvirkeshus till privatpersoner. År 2010 grundades entreprenads bolaget Albins interiör och bygg, som sedan dess byggt åtskilliga nyproducerade villor åt olika aktörer.  Vi kände en stor drivkraft och passion att börja skapa våra egna hus, med målet att vara extra flexibla för att bemöta varje unik kunds husdröm. Med ett stort fokus på kvalité, detaljer och människorna som ska leva i huset föddes Flexiblahem.

Vi är idag ett sammansvetsat team med olika styrkor och kompetenser, med en stor passion att skapa flexibla hem av hög kvalité.  Vi tar ansvar genom hela resan, från första skiss till nyckeln i handen- om du vill.

Du väljer själv hur du önskar att din bygg-resa ska se ut. De flesta väljer en entreprenadform där vi är med dig från start till slut- men man kan även välja att köpa enskilda tjänster som tex. en kapad stomme eller arkitekt handlingar. Att bygga ditt eget hus är många gånger den största investeringen du gör i ditt liv, därför vill vi aldrig begränsa dig i dina valmöjligheter eller utformning av huset. Kundens önskemål i fokus är ledord genom hela processen.

Det är viktigt för oss att vi, våra hus och även våra leverantörer ligger i framkant, både vad gäller produktutveckling och kvalité. På så vis erbjuder vi dig ett sortiment av material till ditt framtida hus av högsta klass. Vi antar gärna utmaningar för att leverera det önskade resultat du som kund förväntar dig.

Din trygga plats i livet

Ett hus är mer än ett hus. Det är din trygga plats i livet, där batterierna laddas & livet händer.

Boka möte med oss