Våra tjänster

Vägen till ditt drömbeoende - Hur vill du att din byggresa ska se ut?

Vägen till ditt nya hus kan såklart göras på olika vis och vi anpassar oss till dina önskemål. Vi ritar, projekterar och levererar din villabyggsats som är färdig kapad och byggs på plats. Sedan väljer du vilken entreprenadsform som passar dig bäst. Vi har ett stolt nätverk av lokala entreprenörer som vi arbetar med.

General entreprenad. Här skriver du som kund ett kontrakt med oss på Flexiblahem, samt ett kontrakt med en generalentreprenör som vi rekommenderar ur vårt lokala nätverk. I vår organistation drivs även entreprenadsbolaget “Albins interiör och bygg” som tillsammans med sina underentreprenörer har byggt majoriteten av Flexiblahem, men här har du som kund full varfrihet om du har egna önskemål.  Generalentreprenören i sin tur ansvarar för samtliga underentreprenörer, och har samordningsansvaret för byggnationen. 

Delad entreprenad. Här skriver du som kund ett kontrakt med Flexiblahem, samt kontrakt med respektive hantverkare som du önskar ska bygga ditt hus. Passar dig som tex. vill utföra vissa delar själv/ har egna kontakter och vill välja hantverkare.

Vi erbjuder även enskilda tjänster:

Köp av kapad stomme/takstolar

Många inser mer och mer fördelen med att köpa våra takstolar/stommar som är färdig kapade, och varje väggsektion är noga uppmärkt för att du som privatkund/professionell snickare enklare och snabbare ska kunna montera ihop din stomme.

Köp av villabyggsats

Vi på Flexiblahem levererar allt material. Från kapad stomme, tak, panel till interiöra materialval om du så önskar. För dig som vill hålla i byggnationen själv.

A-ritningar (Bygglovshandlingar)

Du skriver ett projekteringsavtal med Flexiblahem. Vi ritar ditt hus, samt tar fram handlingar för att söka bygglov.

K-handlingar (Konstruktionshandlingar)

Du skriver ett projekteringsavtal med Flexiblahem. Vi projekterar ditt hus, och tar fram konstruktionsritingar. Vi köp av K-ritingar krävs användning av vår kapade stomme.

Köp utav pool- och färdigställt poolområde

Drömmer du om pool? Vi erbjuder byggnation utav pool- samt poolområde, i samband med husbyggnation eller ej.

Köp utav enskilt material

Vi hjälper dig om du önskar köpa enskilt material genom oss till ditt projekt, som tex fönster, trappa, dörrar, golv, kök och badrumsinredning.

Boka möte med oss